Φροντίδα ευεξίας και βέλτιστης υγείας

Υγιείς για μία ζωή

Όταν οι ασθενείς έχουν φτάσει στη βέλτιστη υγεία και σταθερότητα αυτής μέσω της Χειροπρακτικής αγωγής, επιλέγουν να προχωρήσουν στην φάση Φροντίδας Ευεξίας του προγράμματος υγείας της Χειροπρακτικής.
Παρόμοια με την Οδοντιατρική,  έτσι και αυτό το Πρόγραμμα Χειροπρακτικής αγωγής είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχονται περιοδικοί έλεγχοι στη σπονδυλική στήλη και στο νευρικό σύστημα και να γίνονται οι απαραίτητες ανατάξεις κάθε φορά.
Ο σκοπός είναι η διατήρηση της προόδου που έχει επιτευχθεί και να βοηθηθεί ο ασθενής να αποφύγει μελλοντικές ασθένειες και τραυματισμούς.
Υπάρχει ένα ρητό που λέει: μία ούγια πρόληψης αξίζει όσο μία οκά θεραπείας. 
Η φροντίδα ευεξίας είναι βασισμένη στις ανάγκες κάθε ατόμου ξεχωριστά και λαμβάνει υπόψη πολλούς παράγοντες που αφορούν την υγεία και τη φυσική κατάσταση αυτού.  Παλιοί τραυματισμοί, η καθημερινότητα, το ύφος και ο τρόπος εργασίας , το άγχος, άλλα προβλήματα υγείας, η οικογενειακή κατάσταση υγείας, κληρονομικές  ασθένειες, διατροφικές συνήθειες, ασχολίες  και ενδιαφέροντα είναι κάποιοι από τους παράγοντες που ο Χειροπράκτης σας θα υπολογίσει ώστε να σας φτιάξει ένα πρόγραμμα φροντίδας που θα σας βοηθήσει να φτάσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας.
Είναι προτιμότερο και ασφαλέστερο αντί να περιμένετε την ασθένεια, να προωθήσετε την υγεία μέσω της επιστήμη της Χειροπρακτικής.

 

Επιστροφή