Φροντίδα υγείας

Μεταξύ Ανακούφισης και Ευεξίας

Η χειροπρακτική προσφέρει πολλά περισσότερα πέρα από ανακούφιση από τον πόνο στη μέση. Μόλις ολοκληρωθεί η  φροντίδα του συμπτώματος και του πόνου ο Χειροπράκτης σας θα σας ενημερώσει για τα προνόμια που θα έχετε εντάσσοντας , για λόγους διατήρησης της υγείας σας, τη Χειροπρακτική αγωγή στη ζωή σας.
Το πρόγραμμα Συντήρησης στοχεύει να διατηρήσει τη σωστή λειτουργία της σπονδυλικής στήλης, να μειώσει την εμφάνιση χρόνιων υπεξαθρημάτων και να βοηθήσει στη σταθερότητα των αρθρώσεων της σπονδυλικής στήλης. Οι ασθενείς παρατηρούν πως ενώ ο λόγος που επισκέφτηκαν αρχικά το Χειροπράκτη ήταν ο πόνος και η ανακούφιση από αυτόν, συνεχίζοντας να δέχονται τακτικά Χειροπρακτική αγωγή άλλαξαν πολλές πτυχές της υγείας και της ζωής τους. Αναφέρουν πως απλά νιώθουν καλύτερα, πιο δραστήριοι, με περισσότερη ενέργεια, κάνουν πιο ποιοτικό ύπνο, δεν αρρωσταίνουν τόσο συχνά, βελτιώνεται η πέψη τους, έχουν λιγότερους πονοκεφάλους, κ.α.
Θα έπρεπε όλοι μας αντιληφτούμε πως είναι προτιμότερο να διατηρούμε την υγεία και να αποτρέπουμε την ασθένεια από το να θεραπεύουμε τα συμπτώματα όταν το σώμα νοσεί.
Για την ακρίβεια μόνο το ίδιο σας το σώμα έχει την ικανότητα και ευφυΐα να σας θεραπεύσει, και όχι ο γιατρός σας.
Αυτό που κάνει κάθε γιατρός είναι να αφαιρεί ό,τι εμποδίζει τη διαδικασία της ίασης,
Διορθώνοντας προβλήματα της σπονδυλικής στήλης, ο Χειροπράκτης αφαιρεί εμπόδια από το Νευρικό σύστημα , ώστε το σώμα και η ψυχή να αποκτήσει υγεία.

 

Επιστροφή