Πονοκέφαλος

“ Το κεφάλι μου σφυροκοπάει…”

Ο πονοκέφαλος είναι πολλές φορές πόνος που προέρχεται από τον αυχένα. Πίεση στα νεύρα και στα αγγεία του αυχένα που ασκείται από μετατοπίσεις σπονδύλων, που ονομάζονται υπεξαθρήματα, μπορεί να προκαλέσουν διάφορα είδη πονοκεφάλων.
Από το 1985 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αναταχθεί από Χειροπράκτες. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών είχαν άμεση ανακούφιση. Επιστημονικές έρευνες δείχνουν τη συσχέτιση των πονοκεφάλων με τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, τη σωστή στάση του σώματος και τη σωστή θέση των σπονδύλων.
Η αποφόρτιση των αρθρώσεων και συνεπακόλουθα και ο απεγκλωβισμός των νεύρων και των αγγείων, μέσω Χειροπρακτικών ανατάξεων συμβάλουν στην ελεύθερη μεταφορά και ροή των νευρικών εντολών. Οι μηχανο-ϋποδοχείς που βρίσκονται στους μύες μεταβιβάζουν πιο εύκολα σήματα στον εγκέφαλο και έτσι δημιουργείται ένα δίκτυο μεταφοράς και αποθήκευσης πληροφοριών μεταξύ κεντρικού και περιφερικού νευρικού συστήματος.
Έτσι διορθώνεται η στάση του σώματος και η κινητικότητα των αρθρώσεων.
Μία αίσθηση απαλλαγής από κάποιο μόνιμο βάρος.
Είναι χαρακτηριστική η έκφραση: “ νιώθω σαν να ψήλωσα. “
Με μία σωστή και προσεκτική ανάλυση της σπονδυλικής σας στήλης από ένα Δρ. Χειροπρακτικής, και η ανάταξη υπεξαθρωμένων σπονδύλων που ασκούν πίεση στο νευρικό σύστημα , ίσως βοηθήσουν εσάς ή κάποιο δικό σας άτομο από τους πονοκεφάλους.
Εισάγετε στη ζωή σας μία αρχαία, ασφαλή, ευχάριστη και φυσική μορφή θεραπείας, τη Χειροπρακτική.

 

← Επιστροφή